HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυναυλία με το συγκρότημα «Ένα & Ένα»

Συναυλία με το συγκρότημα «Ένα & Ένα»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2017»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία με το συγκρότημα «Ένα & Ένα» θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 9:30 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο «Πύλη Βηθλεέμ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2017».

Το συγκρότημα «Ένα & Ένα» επιχειρεί ένα μουσικό ταξίδι- πάντρεμα συνδέοντας την ρεμπέτικη και λαϊκή παράδοση με τα ακρογιάλια και την ενδοχώρα τής Κρήτης. Οι » ένα & ένα» πειραματίζονται με ενδιαφέροντα τρόπο αναζητώντας & παρουσιάζοντας τις μουσικές συγγένειες σε διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά ιδιώματα. Συνδυάζουν π.χ. Κρητικά συρτά με ρεμπέτικα και αστικά τραγούδια τής Κρήτης αλλά και Σμυρνέϊκα και παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα.

Μέλη τους είναι οι:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ: τραγούδι, λαούτο. Συνθέτης μεγάλων Κρητικών επιτυχιών. Τα τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει ο Ψαραντώνης, Βασίλης Σκουλάς, Ψαρογιώργης, Βασίλης Σταυρακάκης, Μανώλης Αλεξάκης, Μαρία Κώτη και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

ΜΑΡΙΑ ΚΩΤΗ: τραγούδι, κρουστά. Η Μαρία είναι γνωστή από το συγκρότημα «Χαϊνηδες» και την μετέπειτα σόλο καριέρα της στην Αθήνα και την συνεργασία της με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Μαρία μάς «ταξιδεύει» σε ρεμπέτικα και κρητικά μουσικά μονοπάτια.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ: τραγούδι, μπουζούκι, λαούτο, κιθάρα. Υπέροχος μουσικός με ερμηνευτική δεινότητα και με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Ερμηνεύει μοναδικά αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΤΑΣ: τραγούδι, λύρα. Ένας λυράρης που με τη φωνή του και το δοξάρι του «χρωματίζει» τα τραγούδια.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΤΗΣ: τραγούδι, κιθάρα. Ο Μιχάλης με τούς ήχους τής κιθάρας του και την υπέροχη φωνή του συμπληρώνει την μουσική παρέα.

Η είσοδος για το κοινό είναι 10 ευρώ και προπώληση, το φοιτητικό 8 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση