HomeΚΡΗΤΗΕκπαιδευτικά προγράμματα ΛΑΕΚ από την ΟΕΒΕΝΗ

Εκπαιδευτικά προγράμματα ΛΑΕΚ από την ΟΕΒΕΝΗ

Μέχρι 18/9 η καταχώρηση των προτάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της ότι εγκρίθηκε η υλοποίηση Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ 1-30) έτους 2017 από φορείς εκπροσώπησης των εργοδοτών για μικρές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν 1-30 εργαζόμενους. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού δικαιούχοι υλοποίησης είναι:

–           Οι οριζόμενοι από το καταστατικό τους Φορείς Εκπροσώπησης Εργοδοτών (πρωτοβάθμιοι και δευτεροβάθμιοι ΦΕΕ), των οποίων τα μέλη διατηρούν επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς και

–           οι Επιστημονικοί Σύλλογοι και τα Επιμελητήρια των οποίων οι επιχειρήσεις-μέλη απασχολούν από 1-30 άτομα και ΔΕΝ συμμετέχουν σε πρόγραμμα ΦΕΕ.

Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης, έχουν οι επιχειρήσεις που καταβάλουν εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ 0,24 %. Οι παραπάνω δικαιούχοι φορείς, θα πρέπει να έχουν συσταθεί τουλάχιστον δύο (2) χρόνια (σύμφωνα με την έγκριση του καταστατικού τους) πριν την έκδοση της παρούσας απόφασης για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Ως προθεσμία καταχώρησης των προτάσεων, προς αξιολόγηση, στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΛΑΕΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 10/7/2017 (http://laek.oaed.gr/lk_f0133.php?ODM=) του ΟΑΕΔ έχει οριστεί το διάστημα από 12/7/2017, ημέρα Τετάρτη, έως και την 18/9/2017, ημέρα Δευτέρα στις 12:00 μμ.

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ως πιστοποιημένος φορέας συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης αναλαμβάνει την ευθύνη του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα κατάρτισης που εσείς επιθυμείτε για εργαζόμενους των επιχειρήσεων-μελών του φορέα σας που απασχολούν από 1 έως 30 άτομα.

Όσα από τα σωματεία – μέλη μας επιθυμούν να υποβάλλουν, προς αξιολόγηση, πρόταση υλοποίησης προγράμματος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (τηλ. 2810 361040, 361080 κος Φραγκιαδουλάκης) καθημερινά από 9.00 πμ έως 15.30 μμ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση