HomeHL-9Και οι 14…ήταν παράνομοι και ήθελαν να ταξιδέψουν

Και οι 14…ήταν παράνομοι και ήθελαν να ταξιδέψουν

Από τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι συλλήψεις αλλοδαπών που επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από τα αεροδρόμια της Κρήτης.

Αυτή τη φορά στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπεσαν συνολικά 14 άτομα, ηλικίας από 18 έως 36 ετών, οι οποίοι θέλησαν να ταξιδέψουν παράνομα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” και των Χανίων “Ι. Δασκαλογιάννης”.

Συγκεκριμένα πρόκειται για πέντε υπήκους Ερυθραίας, τέσσερις από τη Συρία, δύο υπήκους Ιράν, δύο από τη Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό και έναν Νιγηριανό.

Ειδικότερα, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης»μετά από έλεγχο των αστυνομικών ,συνελήφθησαν οκτώ άνδρες και τρεις γυναίκες, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αρχών Γαλλίας, Ερυθραίας, Βελγίου, Τσεχίας, και Ηνωμένου Βασιλείου και ήθελαν να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό την Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία.

Επιπλέον στο αεροδρόμιο Χανίων συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε ότι διέθεταν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ολλανδίας, Γαλλίας και Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν για Βέλγιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση