HomeHL-LifestyleΛύγισε μπροστά στους συντοπίτες του ο survivor Ντάνος

Λύγισε μπροστά στους συντοπίτες του ο survivor Ντάνος

«Κατάφερα να μην αλλάξω σαν άνθρωπος και να είμαι πάλι ανάμεσά σας και να σας μιλώ σκιαθίτικα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, επέστρεψε στο νησί του σαν θριαμβευτής. Η Σκιάθος το βράδυ της Παρασκευής είχε μια μεγάλη γιορτή που ξεκίνησε από το λιμάνι, όπου πλήθος κόσμου περίμενε τον νικητή. Ο Ντάνος έφτασε πάνω σε ένα σκάφος και οι συντοπίτες του τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και ανθοδέσμες. Στην ομιλία που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους ο Ντάνος δεν ήταν λίγες οι φορές που λύγισε από την συγκίνηση.

Αρχικά δήλωσε ευτυχής για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι συντοπίτες του αλλά και για την στήριξη που του έδωσαν τόσους μήνες. «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με έχετε τιμήσει στον μεγαλύτερο βαθμό που μπορεί κάποιος να τιμήσει κάποιον. Να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που με στήριξαν από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί έχω λάβει πολλά email και από την ομογένεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι στον Άγιο Δομίνικο αλλά και στο γεγονός πως δεν κρατά κακία σε κανέναν. «Και να φάμε έπρεπε, αλλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε από όλο αυτό το πρόσωπο που είχε και η ζούγκλα εκεί και ο κάθε άνθρωπος ο οποίος διαφοροποιήθηκε εξαιτίας των συνθηκών. Δεν πειράζει όμως. Δεν έχω καμία κακία σε κανέναν να ξέρετε, πραγματικά, γιατί η πίστη που έχουν αναφέρει πολλοί για λογαριασμό μου, όντως μπορεί να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύοντας σε κάτι το οποίο έχετε ιερό, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά πράγματα και να μη χρειαστεί να κάνετε κακό σε ανθρώπους για να πετύχετε αυτό το στόχο που έχετε».

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κατάφερε να μην αλλάξει όσο ήταν στο παιχνίδι αλλά και μετά τη νίκη του. «Δεν κέρδισα εγώ, κερδίσαμε μαζί, γιατί τα πιστεύω που έχω εγώ νομίζω ότι όλοι έχετε μέσα σας κάτι ανάλογο. Το σημαντικό δεν είναι να πετύχεις -γιατί θα μπορούσα να είμαι εδώ με το τρόπαιο και να έχω αλλάξει σαν άνθρωπος- κατάφερα να μην αλλάξω σαν άνθρωπος και να μπορώ να μιλάω σε εσάς και σκιαθίτικα και να είμαι πάλι εδώ ανάμεσά σας γιατί θέλω έναν έναν να σας δω, να μιλήσουμε για όλα τα ερωτήματα που έχετε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση