HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυναυλία με τους Gadjo Dilo

Συναυλία με τους Gadjo Dilo

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, δημιουργώντας το δικό τους μουσικό στυλ, το «Manouche De Grec».

Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα «ελληνικό» στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή, παρασύροντας το κοινό να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται ένα «πέρασμα» από τα αμερικανικά jazz standards, και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, όπως τραγούδια των Edith Piaf, Ella Fitgerald, Sinatra.

_Maraveyas2017_50x70_

Tην Πέμπτη 20 Ιουλίου οι Gadjo Dilo θα μας παρουσιάσουν τραγούδια, που αποτελούν σταθμούς στην ελληνική μουσική μουσική, διασκευασμένα από τους Gadjo Dilo με το δικό τους μουσικό στυλ αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο τους album Manouche De Grec Vol ΙΙ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και μια συνεργασία έκπληξη με τον Torino Carotone. H τσιγγάνικη jazz αναμειγνύεται με το ελληνικό στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή.

Σωτήρης Πομόνης, κιθάρα

Κώστας Μητρόπουλος, κιθάρα

Γιώργος Ρούλος, κοντραμπάσο

Σέργιος Χρυσοβιτσάνος, βιολί

Γιώργος Τσιατσούλης, ακορντεόν

Ηλιάνα Τσαπατσάρη, φωνή

Ωρα Εναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Προπώληση : 10€

Τιμή στο ταμείο : 12€ / ΦοιτητικόΑνέργων 10€

Παιδιά κάτω των 8 ετών είσοδος δωρεαν

Σημεία Προπώλησης

– Πολυχώρος Τεχνόπολις

– Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης

– Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά www.viva.gr/tickets/music/theatro-texnopolis/gadjo-dilo/

Διαφήμιση
Διαφήμιση