HomeHL-SportsΣτο χέρι του ΠΑΟΚ, μπορούσε και ευκολότερα ο ΠΑΟ, ξέφυγε από τα «θηρία» ο Πανιώνιος

Στο χέρι του ΠΑΟΚ, μπορούσε και ευκολότερα ο ΠΑΟ, ξέφυγε από τα «θηρία» ο Πανιώνιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ οι Θεσσαλονικείς, με Καμπάλα ή Γιαγκελόνια οι «πράσινοι * Τον νικητή του Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρέκιαβικ αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι» αν περάσουν * Δείτε όλα τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ

Χαμόγελα για δύο… Την Παρασκευή  πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο μπαίνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ενώ θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Πανιώνιος. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως κέρδισε με 2-0 την Γκόριτσα εντός έδρας και την Πέμπτη (20/7) θα έχει τη ρεβάνς για να σφραγίσει το εισιτήριό του για την επόμενη φάση.

Οι «κυανέρυθροι», παρεμπιπτόντως, ήταν η μοναδική ομάδα από τις τρεις που βρέθηκε στο γκρουπ των ανίσχυρων. Το έργο τους, επομένως, θα ήταν εξ αρχής δύσκολο αλλά απέφυγαν Μίλαν και Μπορντό. Αντίπαλός τους θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρέκιαβικ με τους Ισραηλινούς να έχουν κερδίσει στο πρώτο ματς 3-1. Είναι καλή ομάδα, πιθανότατα ανώτερη από τον Πανιώνιο, αλλά δεν τρομάζει.

Χαμόγελα και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έπεσε με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Πρόκειται για μία ομάδα που είναι στα μέτρα των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι δύσκολα δεν θα τα καταφέρουν. Ούτως ή άλλως θα έπεφταν με βατό αντίπαλο, αλλά απέφυγαν τόσο την Ντιναμό Βουκουρεστίου όσο και την ΑΕΛ.

Τέλος, ο μοναδικός που δεν πρέπει να αισθάνεται τυχερός είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν στους ισχυρούς και με αυτό το δεδομένο θα μπορούσαν να έχουν πέσει κόντρα σε πιο εύκολο αντίπαλο. Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Καμπάλα και Γιαγκελόνια με το πρώτο ματς να έχει έρθει 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 3 Αυγούστου, ενώ έτσι όπως βγήκαν τα ζευγάρια Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ από την Ουκρανία και ο Πανιώνιος από το Ισραήλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση