HomeΚΡΗΤΗΤι απαντά η αντιδήμαρχος για το DVD των εκδηλώσεων

Τι απαντά η αντιδήμαρχος για το DVD των εκδηλώσεων

Με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της βιντεοσκόπησης πολιτιστικών εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα από τη δράση «5+1 πολιτισμοί» αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθεολοντισμού Αριστέα Πλεύρη.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2017 εξήγησα γιατί δεν κατέστη δυνατή η βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του φεστιβάλ «5+1 πολιτισμοί» του 2016,  λόγω ελλείψεως  άδειας από τους δημιουργούς. Περαιτέρω εξήγησα ότι ,προκειμένου να μη χαθεί η χορηγία, ζήτησα να βιντεοσκοπηθούν άλλες εκδηλώσεις, όπως και έγινε. Τα σχετικά DVD με τις βιντεοσκοπημένες εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΗ  υπήρχαν και υπάρχουν στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Τα παραπάνω, δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση των «Ανοιχτών Οριζόντων»,  o συντάκτης της οποίας είναι προφανώς οπαδός της πρακτικής «μην αφήσεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία». Αρνούμαι να παραδεχτώ ότι οι συνάδελφοι στο Δ.Σ. των «Ανοιχτών Οριζόντων» ή οποιοσδήποτε άλλος που με γνωρίζει,  υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς που μου αποδίδονται. Για τους χαρακτηρισμούς που αφορούν στην παρούσα δημοτική αρχή ,  δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο από το αυτονόητο:  Στο Ηράκλειο γνωριζόμαστε όλοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση