HomeHL-SportsΘέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΟΦΗ ο Μανώλης Μονιάκης

Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΟΦΗ ο Μανώλης Μονιάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαρίστησε τη διοίκηση και εγκωμίασε Παπαδόπουλο και Κώτσιο ο 29χρονος αριστερός μπακ

Ύστερα από δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Μανώλης Μονιάκης γύρισε στον ΟΦΗ, στον οποίο και θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Αυτό τόνισε την Πέμπτη  ο 29χρονος αριστερός μπακ, μιλώντας στο Αthletic Radio, ευχαριστώντας τη διοίκηση και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους Νίκο Παπαδόπουλο και Ηλία Κώτσιο.

«Φανταζόμουν την επιστροφή μου στον ΟΦΗ και έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να δουλέψω σκληρά και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Μπορεί να έφυγα, αλλά οι σκέψεις μου ήταν εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη διοίκηση του ΟΦΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα του και θα δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που συντέλεσαν ώστε να επιστρέψω στην ομάδα.

Έφυγα για δύο χρόνια και πήγα στη Λάρισα, εκεί ωρίμασα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης και επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα να πάει η ομάδα εκεί που ανήκει, προσπαθώντας με όλες μου τις δυνάμεις. Κάθε χρόνο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και αυτό με κάνει πιο δυνατό και έτοιμο και πιστεύω ότι φέτος έχω ακόμα ένα μεγαλύτερο κίνητρο.

Μίλησα με τον κύριο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κώτσιο. Μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και αμέσως συμφώνησα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και οι δύο είναι μεγάλες προσωπικότητες και πιστεύω ότι έχουν πάρει τις κατάλληλες θέσεις και ξέρουν καλά το αντικείμενο.

Με έπεισαν να έρθω, καθώς το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα και η προσπάθεια που θα κάνουμε σαν ομάδα φέτος με έκαναν να συμφωνήσω σε αυτό το κόνσεπτ. Πρέπει όλα τα παιδιά να καταλάβουμε σε τι ομάδα ερχόμαστε, να κατεβάσουμε τα κεφάλια κάτω και να επιστρέψει ο ΟΦΗ», δήλωσε ο Μονιάκης.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το αν παρακολουθούσε τον ΟΦΗ τα δύο προηγούμενα χρόνια: «Όποτε μπορούσα έβλεπα τον ΟΦΗ και μάθαινα συνεχώς τα νέα του. Πιστεύω ότι στον ΟΦΗ πέρυσι έφταιξε αυτό που λέμε “και κακός να είσαι πρέπει να πάρεις το ματς και τους τρεις βαθμούς”. Αυτός είναι ένας λόγος, γι’ αυτό πιστεύω δεν βγήκε».

Για τις ιδιαιτερότητες της Β’ Εθνικής: «Σε αυτή την κατηγορία δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και γι αυτό χρειάζεται καλούς παίκτες καλή άμυνα και να βάζουν οι επιθετικοί τα γκολ. Ο στόχος που είχα στη Λάρισα όταν πήγα ήταν να ανεβάσουμε την ομάδα και να παίξουμε Σούπερ Λιγκ και τα κατάφερα».

Για τη συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια: «Ήταν ο άνθρωπος που με πίστεψε όταν ήμουν στον αέρα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΕΛ. Είχαμε άριστη συνεργασία και είχε λυμένα όλα τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών. Ήταν κύριος σε όλα του. Ό,τι χρειαζόμασταν, ήταν δίπλα μας. Στη Λάρισα πήγα ξένος, εκτίμησαν την προσπάθειά μου και γι’ αυτό έγινε αυτό που έγινε».

Για τη φετινή προσπάθεια: «Δεν χρειάζεται να έχουμε παικταράδες, πρέπει να παίζουμε με ψυχή, να έχουμε καλό κλίμα και με τον κόσμο δίπλα να πετύχουμε τον κόσμο. Αν δείξουμε από το πρώτο ματς τι ζητάμε, ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα μας αφήσει μόνους. Θεωρώ τα πέντε πρώτα ματς είναι σημαντικά για την κατηγορία. Εκεί θα φανεί ποιοι θα πάνε για πρωτάθλημα».

Για το όραμα του Νίκου Παπαδόπουλου: «Είναι καλό αυτό που φτιάχνουν το ΒΑΚ. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι σημαντικό να κάνει προπόνηση σε καλά γήπεδα, να μην κουράζεσαι και να πηγαίνεις στα παιχνίδια και να είσαι σωστά προετοιμασμένος».

Για το αν ο ΟΦΗ υποτίμησε τους αντιπάλους του πέρσι: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αν το πάρουμε έτσι, δεν θα έχουμε σωστή νοοτροπία. Δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος. Δουλειά χρειάζεται και δεν πρέπει να το περάσουμε έτσι στο μυαλό μας, γιατί μειώνουμε τις άλλες ομάδες και δεν είναι σωστό. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τι κάνει ο ΟΦΗ».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Να είναι δίπλα μας και είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε σε αυτό που αρμόζει στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση