HomeHL-SportsΚαταθέτει έφεση για τη μη αδειοδότησή του ο ΟΦΗ

Καταθέτει έφεση για τη μη αδειοδότησή του ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απογοήτευση για τη μη χορήγηση άδειας σε πρώτο βαθμό, αισιοδοξία για αίσια έκβαση της υπόθεσης * Συλλυπητήρια στον δημοσιογράφο Αλμπαντάκη για τον χαμό του πατέρα του

Μόλις δύο ομάδες, ο Παναιγιάλειος και ο ΑΟΤ,αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον ΟΦΗ να είναι ένας από τους συλλόγους που θα προσπαθήσει να πάρει την άδεια σε δεύτερο βαθμό.

Οι Κρητικοί δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, σημειώνοντας ότι ακόμα και η Επιτροπή Αδειοδότησης αναγνώρισε ότι ο φάκελός τους ήταν ο καλύτερος που έχει κατατεθεί ποτέ εκ μέρους της ομάδας.

Μάλιστα, εξηγούν ότι είχαν τακτοποιήσει όλα τα θέματα, αλλά προφανώς, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, τους στοίχισαν κάποιες υπογραφές που έλειπαν.

Έτσι, την Πέμπτη  ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν έφεση, μελετώντας και διορθώνοντας τις ελλείψεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 όλο αυτό το διάστημα, ήταν να πάρει αδειοδότηση, σε πρώτο βαθμό, για πολλούς λόγους.

Για λόγους πρεστίζ του συλλόγου, για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, για την ομάδα και τον κόσμο.

Και πραγματικά, είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε, γιατί η θέση μας είναι ότι ο φάκελος του ΟΦΗ,  ήταν πραγματικά ισχυρός.

Ακόμα και η επιτροπή αδειοδότησης παραδέχθηκε στην αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, ότι ο φάκελος μας, αν και ομάδα Football league,  ήταν ο καλύτερος, που έχει κατατεθεί ποτέ, απο τον ΟΦΗ, στην επιτροπή.

Πληρώσαμε, τακτοποιήσαμε, ρυθμίσαμε οφειλές, σε παίκτες και δημόσιο, μέχρι 31/12/2016 και καταθέσαμε και την έκθεση των ορκωτών λογιστών, η οποία επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Η Επιτροπής αδειοδότησης, στάθηκε αυστηρά, στο γράμμα του νόμου και σε κάποιες υπογραφές, που έλειπαν, αν και όπως προαναφέραμε υπήρχε η επιβεβαίωση από τους ορκωτούς, για την οικονομική τακτοποίηση, όπως προβλέπει η εγκύκλιος της αδειοδότησης.

Ο ΟΦΗ, όπως του δίνει τη δυνατότητα, η διαδικασία, θα προχωρήσει σε άσκηση έφεσης εντός πέντε ημερών, για να διεκδικήσει την αδειοδότηση του σε δεύτερο βαθμό και η πεποίθηση μας είναι ότι θα τα καταφέρουμε.

Ηδη τα στελέχη της ΠΑΕ, που έχουν την ευθύνη της αδειοδότησης, μελετούν τα επίμαχα σημεία, για οποία ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί σε πρώτο βαθμό, προκειμένου να πάρει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση