HomeHL-9Σε κρίσιμη κατάσταση η νεαρή τουρίστρια που εισέπνευσε το αέριο γέλιου

Σε κρίσιμη κατάσταση η νεαρή τουρίστρια που εισέπνευσε το αέριο γέλιου

Πιθανότατα εισέπνευσε δύο μπαλόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Νοσοκομείου Ηρακλείου η 18χρονη Βρετανίδα που έπεσε σε κώμα αφότου εισέπνευσε αέριο γέλιου στη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης με συμπατριώτες της στα Μάλια.

Η νεαρή γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χερσονήσου όπου οι γιατροί διαπιστώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης της έκριναν πως ήταν αδήριτη ανάγκη να μεταφερθεί σε ΜΕΘ. Όταν μάλιστα έφθασε στο ΠΑΓΝΗ η τουρίστρια βρισκόταν ήδη σε κώμα, με τους γιατρούς να μιλούν για κρίσιμα 24ωρα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσουν στις αρχές οι φίλοι της προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα βρέθηκε να νοσηλεύεται σε αυτήν την κατάσταση. Ωστόσο, εκτιμάται από όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα πως πιθανότατα εισέπνευσε δύο μπαλόνια με αέριο γέλιου, ενώ προηγουμένως είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους ειδικούς το αέριο του γέλιου μπορεί να μην προκαλεί εθισμό ωστόσο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία αφού οι επιπτώσεις που προκαλεί ενδέχεται να προκαλέσουν ακόμη και τον θάνατο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση