HomeΚΡΗΤΗΑ. Ζερβός: «Ο Δήμος Αγίου Νικολάου δεν έχει πρόβλημα με τους συμβασιούχους»

Α. Ζερβός: «Ο Δήμος Αγίου Νικολάου δεν έχει πρόβλημα με τους συμβασιούχους»

Τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί τάπητος τέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρέθυμνο, τα ζητήματα που ανέκυψαν με αφορμή την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος τόσο στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔ, αλλά και στα κατά καιρούς δημοσιεύματα σε τοπικό επίπεδο, αναφορικά με το επίμαχο θέμα της παράτασης των συμβάσεων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας, δήλωσε ότι όπως φάνηκε στην παραπάνω συνεδρίαση, ο μοναδικός δήμος που δεν αντιμετωπίζει ζήτημα είναι ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ – αναμένεται να υπάρξει πρόταση εκ μέρους της δημοτικής αρχής, για την προκήρυξη συγκεκριμένου αριθμού μονίμων υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας σύμφωνα με τον νόμο Σκουρλέτη.

Αναφορικά με τους συμβασιούχους που υπηρετούν στον δήμο, ο ίδιος δήλωσε ότι αναμένεται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου- αρχές Οκτωβρίου, γεγονός που δίνει την δυνατότητα να κερδηθεί χρόνος προς όφελος των εργαζομένων, προκειμένου να υπάρξει η πλέον ενδεδειγμένη διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση