HomeΚΡΗΤΗΠόλος έλξης η παραλία της Αμμουδάρας για χιλιάδες επισκέπτες

Πόλος έλξης η παραλία της Αμμουδάρας για χιλιάδες επισκέπτες

Πεντακάθαρη και με τη «βούλα»- Τι δήλωσε ο Κ. Μαμουλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παραλία της Αμμουδάρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππο Σαββάκη και υπηρεσιακά στελέχη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα και με τα τελευταία αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και αναλύσεων των υδάτων που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης και της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ποιότητα των νερών της θάλασσας της Αμμουδάρας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η μεγαλύτερη παραλία του τόπου μας, η παραλία της Αμμουδάρας, πρωταγωνιστεί και εφέτος στις προτιμήσεις των Ελλήνων και των ξένων επισκεπτών. Περισσότερα από 5 χιλιόμετρα ακτής με ανοικτή θάλασσα, με όλες τις ανέσεις, πολλές Γαλάζιες Σημαίες, χώρους εστίασης και αναψυχής, καταλύματα όλων των κατηγοριών, δωρεάν χώρους στάθμευσης, εγκαταστάσεις για ΑμεΑ, για αθλητικές δραστηριότητες, σύγχρονο δίκτυο δημοτικού φωτισμού LED, ποδηλατόδρομο, πολλές οδικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις, τα έργα του μοναδικού για την χώρα μας Φεστιβάλ Γλυπτικής σε δυο σημεία και πολλά – πολλά άλλα, βρίσκονται δίπλα μας για να τα χαρούμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι. Καλώ όλον τον κόσμο να έρθει στην Αμμουδάρα, να γευτεί το μοναδικό Κρητικό καλοκαίρι, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές δίπλα στην πόλη, εύκολα και γρήγορα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση