HomeHL-9Έρχονται 61 προσλήψεις σε οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου

Έρχονται 61 προσλήψεις σε οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου

Αφορούν σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά 61 θέσεις εργασίας ανοίγουν στον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής – Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) μετά από τη σχετική προκήρυξη που αναρτήθηκε ήδη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με τις οποίες θα καλυφθούν εποχικές ή και παροδικές ανάγκες του δημοτικού οργανισμού.

Η σχετική προκήρυξη έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

dopafmai.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.6 (www.asep.gr), συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή,  είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο κτίριο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Μάρκου Παπαδοπούλου 4 ΤΚ 71202 και ώρες από  08.30 έως 13.30).

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από αύριο Τετάρτη 12/07/2017 και θα λήξει την Παρασκευή 21/07/2017.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση