HomeΕΛΛΑΔΑΦίλος του Αμερικανού τουρίστα αποκαλύπτει: Τον σκότωσαν γιατί έβαλε το ποτό του σε λάθος τραπέζι

Φίλος του Αμερικανού τουρίστα αποκαλύπτει: Τον σκότωσαν γιατί έβαλε το ποτό του σε λάθος τραπέζι

Νέα τροπή στην άγρια δολοφονία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στο Λαγανά της Ζακύνθου, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από μπράβους στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι όλα έγιναν για μία selfie που έβγαλε το θύμα με μία σερβιτόρα του μαγαζιού όπου διασκέδαζε. Τώρα ένας αυτόπτης μάρτυρας του άγριου σκηνικού που οδήγησε στον θάνατο του Bakari Henderson δίνει μία άλλη διάσταση στη δολοφονία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο CBS ο Astrid Von Ehren-McCray, φίλος του 22χρονου, ξεκαθάρισε πως αιτία του καβγά δεν ήταν η selfie με τη σερβιτόρα του καταστήματος αλλά ένας άλλος ασήμαντος λόγος.

Σύμφωνα με τον ίδιο που ήταν παρών στη δολοφονία του ίδιου του του φίλου από τους μπράβους, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα και ένας άλλος φίλος τους έβαλαν τα ποτά τους σε λάθος τραπέζι. Τότε δύο από τους συλληφθέντες άρπαξαν τα μπουκάλια μπύρας και αφού τα χτύπησαν πάνω στο τραπέζι σπάζοντάς τα, στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Bakari.

Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά… Ο νεαρός χτυπήθηκε τόσο που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Παρόλα αυτά εκείνοι απτόητοι συνέχισαν να τον χτυπούν αποτελειώνοντάς τον.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση