HomeΕΛΛΑΔΑΔιαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι με τον ιδιοκτήτη νεκρό στο εσωτερικό του

Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι με τον ιδιοκτήτη νεκρό στο εσωτερικό του

Ο 83χρονος είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια και κανείς δεν τον είχε αναζητήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου, ο οποίος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του από παθολογικά αίτια.

Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο οι διαρρήκτες έψαξαν το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι τρεις διαρρήκτες είχαν φθάσει στο σημείο να επιχειρήσουν δύο φορές να διαρρήξουν διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης στον Αγ. Παντελεήμονα, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας κάποιες ημέρες νωρίτερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Στις 10 Απριλίου 2017 μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ηχούς στο Π. Φάληρο είχαν εντοπίσει τη σορό ενός 83χρονου, ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια. Από την εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου σεσημασμένου για κλοπές.

Ο ίδιος και οι δύο Eλληνες συνεργοί του, ηλικίας 45 και 50 χρόνων, είχαν μπει δύο φορές στο συγκεκριμένο σπίτι, παρότι ο ένοικος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του. Η σπείρα στόχευε οικίες οι οποίες είτε ήταν ακατοίκητες, είτε σφραγισμένες για διάφορους λόγους και επιχειρούσε τις κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό τους.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση