HomeΚΟΣΜΟΣΚουκουλοφόροι «έγδυσαν» 20 τουρίστες στη Γαλλία

Κουκουλοφόροι «έγδυσαν» 20 τουρίστες στη Γαλλία

Άρπαξαν τις αποσκευές τους και έγιναν καπνός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περίπου 20 τουρίστες έπεσαν θύματα ληστείας το πρωί του Σαββάτου από κουκουλοφόρους κακοποιούς μπροστά από το ξενοδοχείο τους κοντά στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ, πληροφορήθηκε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο από πηγές προσκείμενες στην έρευνα.

Οι τουρίστες, Γάλλοι, Αμερικανοί και Μαροκινοί, περίμεναν λεωφορεία μπροστά από το ξενοδοχείο τους, που βρίσκεται στην κοινότητα του Ρουασί-αν-Φρανς (Βαλ-ντ’ Ουάζ), όταν σταμάτησαν μπροστά τους τουλάχιστον δύο οχήματα. Απ’ αυτά βγήκαν κακοποιοί ντυμένοι στα μαύρα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν δακρυγόνα. Πήραν από τους τουρίστες τις αποσκευές τους και προσωπικά αντικείμενα και στη συνέχεια διέφυγαν. όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Επιθέσεις σημειώνονται τακτικά σε ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο Ρουασί, καθώς και στους οδικούς άξονες ανάμεσα στο αεροδρόμιο και το Παρίσι, με στόχο τα αντικείμενα αξίας που μεταφέρουν οι τουρίστες. Το περασμένο καλοκαίρι, κακοποιοί λήστεψαν ένα λεωφορείο με κινέζους τουρίστες μπροστά από ένα ξενοδοχείο της Γκονές (Βαν-ντ’Ουάζ), όχι μακριά από το αεροδρόμιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση