HomeHL-LifestyleΝαόμι και Μος αναλαμβάνουν χρέη συντάκτη στη βρετανική Vogue

Ναόμι και Μος αναλαμβάνουν χρέη συντάκτη στη βρετανική Vogue

Ασκούν μεγάλη επιρροή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα super models Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος και ο σκηνοθέτης Στιβ ΜακΚουίν θα είναι οι νέοι συντάκτες-συνεργάτες της βρετανικής Vogue, του εμβληματικού περιοδικού μόδας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος» και οι superstars της πασαρέλας θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τα μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού από τον Αύγουστο.

Ο νέος διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Έντουαρντ Ένινφουλ, ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram σημειώνοντας ότι οι Ναόμι Κάμπελ και Κέιτ Μος ασκούν μεγάλη επιρροή στο στυλ σε διεθνές επίπεδο και ότι το αντίκτυπό τους στη σύγχρονη κουλτούρα είναι τεράστιο.

vogue_

Για τον Στιβ ΜακΚουίν είπε ότι είναι ένας βραβευμένος σκηνοθέτης και καλλιτέχνης, κάτοχος του βραβείου Turner που απονέμεται σε εκπροσώπους των εικαστικών τεχνών και ότι θα συνεισφέρει στην εμβάθυνση των θεμάτων τέχνης.

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ αποκάλυψε ακόμη ότι το πρώην μοντέλο από την Ουαλία και πρώην διευθύντρια δημιουργικού του περιοδικού Γκρέις Κόντινγκτον επιστρέφει στη βρετανική Vogue.

«Η σχέση της Γκρέις με τη Vogue ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει γίνει συνώνυμη με τον τίτλο και είναι αγαπητή τόσο στη Βρετανία όσο και παγκοσμίως» ανέφερε.

«Ανυπομονώ πολύ να συνεργαστώ με τους φίλους και τους συναδέλφους για τις ιδέες τους για τα επερχόμενα θέματα» πρόσθεσε.

Η Κέιτ Μος συνεργάζεται με τη βρετανική Vogue ως συντάκτρια μόδας από το 2013, αλλά η Κάμπελ και ο ΜακΚουίν είναι εντελώς νέες αφίξεις.

Ο Ένινφουλ αναλαμβάνει τα ηνία του περιοδικού «Vogue» τον Αύγουστο μετά την αναχώρηση της Αλεξάντρα Σούλμαν τον Ιανουάριο.

Η μεταβατική περίοδος στη βρετανική Vogue δεν είναι ομαλή από τότε που η Αλεξάντρα Σούλμαν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Η Λουσίντα Τσάμπερς, διευθύντρια μόδας του περιοδικού τα τελευταία 25 χρόνια, ήταν πιθανώς η πιο εντυπωσιακή έξοδος μέχρι στιγμής.

Σε συνέντευξή της στο Vestoj παραδέχτηκε ότι δεν έχει διαβάσει το Vogue εδώ και χρόνια, περιγράφοντας τα ρούχα που παρουσιάζει «άσχετα για τους περισσότερους ανθρώπους – τόσο παράλογα ακριβά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση