Μια μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης χειμερινού τουρισμού ξεκινά φέτος τον Οκτώβριο στην Κρήτη, με ένα πρόγραμμα 9 πτήσεων εβδομαδιαίως θα έρθουν 40.000 Γερμανοί και Ελβετοί τουρίστες.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από τα τέλη Οκτωβρίου, έως τις 20 Δεκεμβρίου και από τις 15 Ιανουαρίου 2018, έως 4 Μαϊου 2018, 4 έως 5 ξενοδοχεία σε πρώτη φάση σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, θα παραμείνουν ανοιχτά για να υποδεχθούν τους τουρίστες αυτούς, οι οποίοι θα έρθουν με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES από διάφορες πόλεις της Γερμανίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα εξυπηρετείται στο νησί (μεταφορές, εκδρομές, κ.λπ.), από το μεγάλο και γνωστό πρακτορείο Cretan Holidays, του Κώστα Μπαντουβά, θα αφορά σε επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, στις πόλεις της Κρήτης Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, καθώς και σε ψώνια, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι τουρίστες αυτοί.

Σημειώνεται ότι η διοργανώτρια εταιρία των πακέτων αυτών, είναι γερμανική, τουρκικών συμφερόντων, και πραγματοποιεί αντίστοιχα προγράμματα, πολλά χρόνια τώρα σε Τουρκία, Ντουμπάϊ, Μαρόκο, κ.ο.κ..

Αποφάσισε λοιπόν, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της, την επέκταση στην Ελλάδα, η οποία ενδείκνυται για τέτοιου είδους πακέτα και αποτελεί και στρατηγική επιλογή του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού, για επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Εάν το πρόγραμμα αυτό επιτύχει, θα έχει μπει η βάση για την πραγματική επέκταση της τουριστικής περιόδου, εκτός σαιζόν.

Μεταξύ των ξενοδοχείων που θα παραμείνουν ανοιχτά, με τις έως τώρα πληροφορίες, είναι το Rethymno Mare, του Μανώλη Τσακαλάκη, το Apollonia, το Costa Mare του Κώστα Μπαντουβά, κ.ά..

money-tourism.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση