HomeHL-LifestyleΠρόστιμο στον Τζάστιν Μπίμπερ για γκράφιτι σε ιστορικό κτίριο του Ρίο

Πρόστιμο στον Τζάστιν Μπίμπερ για γκράφιτι σε ιστορικό κτίριο του Ρίο

Ο τραγουδιστής έκανε δωρεά 6.000 δολαρίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος δόθηκε στη δικαστική περιπέτεια του Καναδού τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ στη Βραζιλία εξαιτίας ενός γκράφιτι που είχε κάνει σε τοίχο ιστορικού κτιρίου του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο τραγουδιστής υποχρεώθηκε να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο, κάνοντας δωρεά 6.000 δολαρίων σε αντικαρκινικό νοσοκομείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με το BBC.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο αστέρας της ποπ, ο οποίος τότε ήταν 19 ετών, στη διάρκεια παγκόσμιας περιοδείας έκανε γκράφιτι στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Nacional» στην πόλη της Βραζιλίας. Η εφημερίδα «O Globo» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Καναδού τραγουδιστή να βάφει με σπρέι τον τοίχο του κτιρίου και έναν σωματοφύλακά του να στέκεται δίπλα του.

Οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχαν εκδώσει ανακοίνωση μετά το επεισόδιο, επιβεβαιώνοντας ότι στον Τζάστιν Μπίμπερ απαγγέλθηκε η κατηγορία της «διάπραξης βανδαλισμού κτιρίου ή αστικού μνημείου με γκράφιτι ή με άλλα μέσα». Το συγκεκριμένο αδίκημα στη Βραζιλία επισείει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή πρόστιμο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση