HomeHL-9Πρεμιέρα…των θερινών εκπτώσεων στα καταστήματα της Κρήτης

Πρεμιέρα…των θερινών εκπτώσεων στα καταστήματα της Κρήτης

Με “γενναία” ποσοστά ξεκινούν οι καταστηματάρχες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρεμιέρα σήμερα των θερινών εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα όλης της Κρήτης με τους καταστηματάρχες να ευελπιστούν για αύξηση της αγοραστικής κίνησης και τους καταναλωτές για πιο συμφέρουσες αγορές.

Η εκπτωτική περίοδος, που ξεκινάει σήμερα, θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου, με τους εμπόρους να ξεκινούν από την πρώτη εβδομάδα κιόλας με “γενναία” ποσοστά εκπτώσεων, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους καταναλωτές.

Μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης αναμένονται, ως είθισται, στα είδη ένδυσης και υπόδησης, ενώ ποσοστά της τάξεως του 20% θα υπάρχουν στα είδη σπιτιού.

Το προηγούμενο διάστημα δεν έκλεισε με θετικό πρόσημο ως προς το τζίρο των καταστημάτων με τους εμπόρους πραγματικά να βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, καθώς αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Τώρα ελπίζουν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί, ο κόσμος θα κατέβει στην αγορά κι αυτοί θα δουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν με κόσμο.

Εξάλλου, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα προιόντα, που θέλουν σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές, που απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση