HomeHL-9Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο Αντώνη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο Αντώνη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Στις 5 το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία του Λασιθίου και ολόκληρη η Κρήτη από το χαμό του 19χρονου Αντώνη Νικητάκη που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του Αντώνη, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους, πριν καλά-καλά προλάβει να χαρεί τη ζωή του.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί αποχαιρέτησαν τον 19χρονο στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Καλό Χωριό.

Το δυστύχημα

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο νεαρός άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του – μάρκας smart – στον ΒΟΑΚ όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι έπεσε σε χαράδρα στο ύψος του νέου τούνελ στον Άγιο Νικόλαο.

Το άψυχο σώμα του άτυχου εφήβου είδε ένας οδηγός νταλίκας που αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τον 19χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Τραγική φιγούρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι η 39χρονη μητέρα του Αντώνη αλλά και ο πατέρας του (που είναι γυμναστής στο Καλό Χωριό) που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 19χρονος έχει φύγει από την ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση