HomeHL-LifestyleΑβα Γαλανοπούλου: Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία-Είχα φτάσει 46 κιλά

Αβα Γαλανοπούλου: Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία-Είχα φτάσει 46 κιλά

Τι είπε για την περιπέτεια υγείας της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Άβα Γαλανοπούλου επέστεψε στη θεατρική σκηνή και «λύγισε» όταν μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την περιπέτεια υγείας της. Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία, όταν – όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα οικονομικής απάτης, από πρώην σύντροφό της.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ», είπε η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που πέρασα είναι κάτι που σε διαλύει, μπορείς να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντα στη θέση του. Μπορεί να χάσεις την ψυχή σου και την ίδια σου τη ζωή!».

Στην ίδια εξομολόγηση αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 46 κιλά ενώ πλέον έχει κάνει «μία πρόοδο» και σήμερα είναι 49 κιλά. «Βίωσα προδοσία σε όλα τα επίπεδα, όμως προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε φυσικά, τώρα έχω κάνει μία πρόοδο, είμαι 49 κιλά!… Φοβήθηκα να κάνω ξανά σχέση, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το φλερτ. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, έχω γίνει λίγο Βούδας, παλιά εκνευριζόμουνα. Γιατί εγώ μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία, έφτασα να είμαι 46 κιλά, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις 46 κιλά τι δείχνεις; Ότι μετράς τη ζωή σου, δεν την υπολογίζεις και δεν θέλεις να ζήσεις άλλο! Αυτό δείχνεις!».

«Εγώ είχα την τύχη τη μεγάλη να έχω έναν φοβερό πατέρα. Ένας βαθιά ξεχωριστός, μοναδικός άνθρωπος. Βαθιά έντιμος και δίκαιος άνθρωπος και με βοήθησε πάρα πολύ με κάποιες κουβέντες που κάναμε. Και τη μητέρα μου έχω δίπλα μου και τις αδελφές μου.

https://www.youtube.com/watch?v=2ISplx3TmoY

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση