HomeHL-9Θλίψη για τον 19χρονο Αντώνη που έφυγε… νωρίς

Θλίψη για τον 19χρονο Αντώνη που έφυγε… νωρίς

Πενθεί η Κρήτη τον θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πενθεί όλη η Κρήτη για τον θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου που έχασε την ζωή του στην… άσφαλτο.

Ο λόγος για τον 19χρονο Αντώνη Νικητάκη που σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο.

antonhs1

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 19χρονος Αντώνης, που είχε το παρατσούκλι Νάκος, είχε καταγωγή από το Καλό Χωριό. Ο ίδιος ήταν σπουδαστής σε πανεπιστήμιο της Σόφιας ενώ αυτό τον καιρό βρισκόταν στην Κρήτη.

antonhs2

Μάλιστα χθες, ο Αντώνης επισκέφτηκε το Καλό Χωριό προκειμένου να παρευρεθεί στο τοπικό κρητικό γλέντι.

antonhs

Το δυστύχημα

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο νεαρός άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του – μάρκας smart – στον ΒΟΑΚ όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι έπεσε σε χαράδρα στο ύψος του νέου τούνελ στον Άγιο Νικόλαο.

Το άψυχο σώμα του άτυχου εφήβου είδε ένας οδηγός νταλίκας που αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τον 19χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Τραγική φιγούρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι η 39χρονη μητέρα του Αντώνη αλλά και ο πατέρας του (που είναι γυμναστής στο Καλό Χωριό) που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 19χρονος έχει φύγει από την ζωή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα του εφήβου μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση