HomeHL-GreeceΖάκυνθος: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή -Δεν πρόλαβε να αμυνθεί το θύμα

Ζάκυνθος: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή -Δεν πρόλαβε να αμυνθεί το θύμα

Τον χτυπούσαν και όταν έχασε τις αισθήσεις του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον άτυχο Μπακάρι Χέντερσον, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά της Ζακύνθου, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία, από την οποία προήλθε ο θάνατος του 22χρονου, αναφέρει το πόρισμα της Αγγελικής Τσιόλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, φαίνεται ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί, καθώς τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν, προτού εκείνος καταφέρει να αμυνθεί.

Εξίσου ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στην οποία έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό. Σύμφωνα με αυτό το υλικό, κάποιοι από τους δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον Χέντερσον ακόμη και τη στιγμή που εκείνος ήταν πλέον πεσμένος στο έδαφος, δίχως αισθήσεις.

Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα για την υπόθεση. Ενας Ελληνας και επτά σερβικής καταγωγής. Δημοσίευμα της Daily Mail, που κάνει λόγο για τη «σκοτεινή πλευρά της Ζακύνθου» αναφέρει ότι 10 άτομα ξυλοκόπησαν άγρια τον Αμερικανό.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση