HomeHL-GreeceΦρίκη στην Καλλιθέα: 72χρονος ασέλγησε σε βάρος αυτιστικού νεαρού

Φρίκη στην Καλλιθέα: 72χρονος ασέλγησε σε βάρος αυτιστικού νεαρού

Το κατήγγειλε η μητέρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία φρικτή ιστορία αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα, έπειτα από καταγγελία μητέρας, η οποία ανέφερε σε αστυνομικούς ότι 72χρονος ασέλγησε σε βάρους του αυτιστικού γιου της.

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μία έντρομη γυναίκα σταμάτησε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσαν στην Καλλιθέα, στην οδό Ιατρίδου. Η γυναίκα τους είπε ότι ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει στον 21χρονο αυτιστικό γιο της, στις 29 Ιουνίου και ότι εκείνη τη στιγμή ο 72χρονος είχε πάρει και πάλι τον νεαρό στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 21χρονο στο κατώφλι του σπιτιού του ηλικιωμένου. Ο νεαρός τους είπε ότι ο 72χρονος τον έβαλε στο σπίτι του, του έβγαλε τα ρούχα του και προέβη σε ασελγείς πράξεις επιχειρώντας να τον βιάσει. Μάλιστα, όταν ο 21χρονος αντέδρασε, ο ηλικιωμένος φέρεται να του είπε να ηρεμήσει και πως αυτό θα είναι το μυστικό τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είπε ο νεαρός στους αστυνομικούς, ο δράστης του είπε ότι θα του δώσει χρήματα, για να του κάνει «μασάζ» και να τον βιάσει. Ενώ ο 21χρονος ανέφερε τα παραπάνω στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τον νεαρό, φορώντας μόνο μία βερμούδα.

Ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τον 72χρονο και εκείνοι τον πρόλαβαν, πριν μπει στο σπίτι του. Εντός της οικίας του βρήκαν πολλά παιδικά παιχνίδια και στην τηλεόραση έπαιζε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξετάζουν την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα θύματα του ηλικιωμένου, μικρότερης ηλικίας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση