HomeHL-9Μυστήριο με ζευγάρι τουριστών: Η γυναίκα «έφυγε» και ο άνδρας στη ΜΕΘ

Μυστήριο με ζευγάρι τουριστών: Η γυναίκα «έφυγε» και ο άνδρας στη ΜΕΘ

Με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και η πρεσβεία της Ρωσίας στη χώρα μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμπτώσεις που προκαλούν δέος για την ανθρώπινη μοίρα ή κάτι άλλο; Αυτό είναι το ερώτημα που έχουν κληθεί να απαντήσουν οι αρχές αλλά και οι ιατροδικαστές στην Κρήτη μετά τον αιφνίδιο θάνατο μιας γυναίκας από τη Ρωσία και τη βαριά ασθένεια του συζύγου της που βρίσκεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου όταν το ζευγάρι των Ρώσων μαζί με τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 15 και 14 ετών αντίστοιχα, έφτασαν στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου που είχαν κλείσει για τις θερινές διακοπές τους. Λίγο μετά την τακτοποίησή τους στο δωμάτιο, η 41χρονη γυναίκα κατέρρευσε μέσα στο δωμάτιο.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο δωμάτιο διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη αλλοδαπή. Ωστόσο βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας και του 45χρονου συζύγου της ήταν πολύ άσχημη. Ο τουρίστας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση πάσχοντας από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το σοκαριστικό αυτό περιστατικό, ενώ με το θέμα έχει ασχοληθεί και η Ρωσική πρεσβεία που έχει αναλάβει τη φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών του ζευγαριού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση