HomeΕΛΛΑΔΑΈνωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας καλλιέργησε στο Κυπριακό ελπίδες που διαψεύστηκαν

Ένωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας καλλιέργησε στο Κυπριακό ελπίδες που διαψεύστηκαν

Φταίει η κακοπιστία και η αδιαλλαξία της Τουρκίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άποψη ότι «ο κ. Τσίπρας καλλιέργησε ελπίδες οι οποίες διαψεύστηκαν» διατυπώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, είχε προειδοποιήσει τον κ. Τσίπρα, ότι και ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων για την Κύπρο θα απέβαινε άκαρπος, λόγω της αδιαλλαξίας και κακοπιστίας της Τουρκίας» και εκφράζεται η άποψη ότι «και στους υδρογονάνθρακες η Τουρκία θα κρατήσει την ίδια στάση».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «θα προχωρεί η Κύπρος και η Ελλάδα σε συνεργασίες με τρίτες χώρες και με εταιρείες και στο τέλος θα έρχεται η Τουρκία να τα τινάζει όλα στον αέρα.

Η μάχη της Ελλάδας πρέπει να είναι μάχη υψηλής διπλωματίας και για αυτό μόνο στην αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούμε να βασιζόμαστε.

Άλλη μία φορά εκείνοι που έβριζαν και αμφισβητούσαν την Ευρώπη πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο εις αυτήν μπορούμε να βασιστούμε για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής» θα προχωρεί η Κύπρος και η Ελλάδα σε συνεργασίες με τρίτες χώρες και με εταιρείες και στο τέλος θα έρχεται η Τουρκία να τα τινάζει όλα στον αέρα.

Η μάχη της Ελλάδας πρέπει να είναι μάχη υψηλής διπλωματίας και για αυτό μόνο στην αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούμε να βασιζόμαστε. Άλλη μία φορά εκείνοι που έβριζαν και αμφισβητούσαν την Ευρώπη πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο εις αυτήν μπορούμε να βασιστούμε για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση