HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ για το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια: Ο Τσίπρας κορόιδεψε γονείς και μαθητές

ΝΔ για το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια: Ο Τσίπρας κορόιδεψε γονείς και μαθητές

Σε ανακοίνωση της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών», δηλώνει η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Αρχές Μαΐου, ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε την κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων. Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ο Υπουργός Παιδείας δήλωνε ότι δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν πώς θα μπαίνουν τα παιδιά στο πανεπιστήμιο γιατί δεν το ξέρουν. Χθες, δύο μήνες μετά, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής παρουσίασε το νέο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση που θα βασίζεται, σε τι άλλο; Μα στις πανελλαδικές εξετάσεις!», δήλωσε η κ. Κεραμέως και συνέχισε κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «κορόιδεψε τους μαθητές και τους γονείς τους παίζοντας με την ψυχολογία των παιδιών».

«Αντί για πραγματικό ενδιαφέρον για την Παιδεία, τους νέους και την προοπτική τους, η Κυβέρνηση, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια», κατέληξε η κ. Κεραμέως.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση