HomeHL-9Η ζωή ξανάρχισε για τον Λευτέρη από την Κρήτη

Η ζωή ξανάρχισε για τον Λευτέρη από την Κρήτη

Ανάρρωσε πλήρως ο φοιτητής που υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε μπάσκετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ρυθμούς φυσιολογικής ζωής επέστρεψε ο Λευτέρης Ξυλούρης, ο φοιτητής από την Κρήτη, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, μετά την περιπέτεια υγείας, που είχε τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 20χρονος φοιτητής, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με συμφοιτητές του, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ιδρύματος, υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κοζάνης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, 4 μήνες μετά, αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφτεί την Κοζάνη και το Μαμάτσειο νοσοκομείο. Συνοδευόμενος από τους γονείς του, ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου της Κοζάνης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από την οικογένεια Ξυλούρη στον διευθυντή της καρδιολογικής, Στέλιο Λαμπρόπουλο, τον επιμελητή Β’ καρδιολόγο  Άρη Ζαφείρη, τον ειδικευόμενο Παύλο Ροδίτη, την αναισθησιολόγο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που την ημέρα του συμβάντος υπερέβαλαν εαυτό, για την άμεση αποκατάσταση της υγείας του παιδιού.

Ο Λευτέρης, ιδιαίτερα χαρούμενος, δήλωσε: «Η περιπέτεια μου κράτησε πολύ. Οι γιατροί σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη με παρακολουθούσαν με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι εδώ στην Κοζάνη να τους ευχαριστήσω όλους. Γιατρούς, καθηγητές, συμφοιτητές, φίλους, και τον απλό κόσμο». Όπως είπε ακόμη ήδη άρχισε να παίζει ξανά μπάσκετ, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματά του στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

https://www.youtube.com/watch?v=HMZkXKQnb5M

Kozan.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση