HomeΣΠΟΡΕκπληκτική η Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον

Εκπληκτική η Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον

Συνεχίζει...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα της να προκριθεί στον 3ο γύρο του Γούιμπλεντον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον 2ο γύρο του βρετανικού όπεν, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τσέχα Κριστίνα Πλίσκοβα, Νο44 στον κόσμο.

Η Σάκκαρη θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στον 3ο γύρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια, ενώ πέτυχε και τη 2η συνεχόμενη Top 50 νίκη της!

Η Ελληνίδα αθλήτρια παρ’ όλο που έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 7-6 (8-6 στο τάι μπρέικ), κατάφερε στη συνέχεια με διαρκή προσπάθεια και με επιβλητική εμφάνιση, να «γυρίσει» το ματς, να νικήσει στα άλλα δύο σετ 6-4, 6-4 και να πάρει την πρόκριση.

Είναι η δεύτερη φορά που η Σάκκαρη φτάνει στον 3ο γύρο ενός Grand Slam, καθώς το πέτυχε φέτος και στο Αυστραλιανό όπεν, ενώ στη συνέχεια στο Ρολάν Γκαρός ηττήθηκε στον 1ο γύρο.

Στον 1ο γύρο έχει αποκλειστεί και στις δύο παρουσίες της στο Αμερικανικό όπεν, το 2015 και το 2016, ενώ πέρυσι στην πρώτη της εμφάνιση στο Γουίμπλεντον, σταμάτησε στον 2ο γύρο.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Βρετανίδας Τζοάνα Κόντα (νο 7 στον κόσμο) με την 21χρονη Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία (νο 58 στον κόσμο).|
tovima.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση