HomeHL-LifestyleΈδωσε «τέλος» στη ζωή της, η διάσημη YouTuber Stevie Ryan

Έδωσε «τέλος» στη ζωή της, η διάσημη YouTuber Stevie Ryan

Έπασχε από κατάθλιψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της ηθοποιού και δημοφιλούς YouTuber, Stevie Ryan, η οποία στα 33 της χρόνια αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η ταλαντούχα Ryan κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα από τα κωμικά βίντεο που αναρτούσε στα social media στα οποία συνήθιζε να κάνει διάφορες μιμήσεις και σκετσάκια, σατιρίζοντας ηθοποιούς και διάσημους όπως τους Justin Bieber, Lady Gaga και την Amy Winehouse.

Η ηθοποιός έγινε αρχικά γνωστή μέσα από μία σειρά video στο Youtube, ονόματι Little Loca και μετά συνέχισε γυρίζοντας παρωδίες με διάσημους, στην ίδια πλατφόρμα.

Αρχικά τα αίτια του θανάτου της δεν είχαν γίνει γνωστά, ωστόσο όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα του αρμοδίου ιατροδικαστή του Λος Άντζελες που ανέλαβε την υπόθεση, η ηθοποιός αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού.

Η αυτοκτονία της, αν και συνέβη  το Σάββατο στο σπίτι της, έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο, προκαλώντας σοκ στους πολυάριθμους θαυμαστές της.

Η διαδικτυακή της επιτυχία της άνοιξε την πόρτα για το κανάλι VH1 το 2010, ενώ στη συνέχεια παρουσίαζε την εκπομπή Sex with Brody μαζί με τον Brody Jenner.

Επίσης ήταν υπεύθυνη για τη σειρά ηχητικών ακροάσεων υπό τον τίτλο Mentally Ch(ill) που πραγματεύονταν την κατάθλιψη και τις ψυχικές διαταραχές.

Σε ένα επεισόδιο που ανέβηκε δύο μέρες πριν τον θάνατο της Ryan, εκείνη αποκάλυψε πως ο παππούς της πέθανε την προηγούμενη Πέμπτη.

Η ίδια είχε αναφέρει στην εκπομπή της: «Πραγματικά ανησυχώ ότι αυτό μπορεί να με βυθίσει ακόμη πιο πολύ στην κατάθλιψη», ενώ στην ίδια εκπομπή, η Ryan και η συμπαρουσιάστρια, Kristen Carney, συζήτησαν και το θέμα της αυτοκτονίας.

https://www.youtube.com/watch?v=-FqApAPRqck

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση