HomeHL-GreeceΓια τρίτη μέρα στις φλόγες η Ανατολική Μάνη: Δύο φωτιές σε Κοκάλα και Παρασυρό

Για τρίτη μέρα στις φλόγες η Ανατολική Μάνη: Δύο φωτιές σε Κοκάλα και Παρασυρό

Σε εξέλιξη φωτιά και στα Μέγαρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τρίτη ημέρα φλέγεται σήμερα η Ανατολική Μάνη της Λακωνίας, με δύο ενεργά μέτωπα αυτή την στιγμή. Το ένα βρίσκεται στο χωριό Κοκάλα, όπου επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 21 οχήματα και 29 άτομο πεζοπόρο, ενώ τις προσπάθειες ενισχύει από αέρος ένα πυροσβεστικό CL-215.

Η φωτιά αυτή ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, έκαιγε όλη την νύχτα και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ είναι εκείνη που έχει συγκεντρώσει την μεγαλύτερη προσοχή των πυροσβεστών, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Επίσης στην Ανατολική Μάνη όμως, σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής και το μέτωπο στον Παρασυρό, όπου βρίσκονται 30 Πυροσβέστες με 12 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο. Επίσης στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Χθες άλλωστε τέθηκε υπό έλεγχο, αφού κατέστρεψε 15 σπίτια και εκκλησάκια, το μεγάλο μέτωπο στον Κότρωνα της Μάνης, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση από την Πυροσβεστική, που όπως λένε δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση, με αποτέλεσμα η φωτιά να αναζωπυρωθεί και να ξεφύγει.

Τέλος, σε εξέλιξη το πρωί της Τρίτης βρίσκεται πυρκαγιά στην θέση Πανόραμα στα Μέγαρα και επί τόπου βρίσκονται 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση