HomeHL-MarketShow υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

Show υψηλών προδιαγραφών το Multi Fashion Project του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Powered by Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis

Πριν λίγες ημέρες το campus του Μητροπολιτικού Κολεγίου, φιλοξένησε το “Multi Fashion Project” του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα.

Το εγχείρημα εντυπωσιακό μιας και για μία ακόμη φορά παρακολουθήσαμε τη μοναδική συνύπαρξη του σπουδαστών α’ έτους και τον αποφοίτων του τομέα! Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα show υψηλών προδιαγραφών, όπου η δαντέλα, το μετάξι, το δέρμα ενώθηκαν με αιθέρια υφάσματα και τούλι προσδίδοντας στις δημιουργίες Oriental , Ethnic και Japanese πινελιές.

Εκεί που η Aνατολή μπερδεύτηκε με την Ασία και το άρωμα των λουλουδιών άφησε αέρινες και ρομαντικές εντυπώσεις μέσα σε μια multi ατμόσφαιρα…. με δυναμικό τελικά, χαρακτήρα!

Τη δική τους ξεχωριστή πινελιά, προσέθεσαν στο show οι συνεργάτες του τομέα Μόδας & Ομορφιάς και καταξιωμένοι επαγγελματίες Vrettos Vrettakos & Pantelis Toutountzis, οι οποίοι παρακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς την πρόοδο των σπουδαστών και προσέφεραν γνώση και την πολυετή τους εμπειρία προκειμένου να απογειώσουν τις δημιουργίες των ταλαντούχων νέων.

Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των μοντέλων είχαν φουτουριστικό χαρακτήρα.

Το κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς 2017 με το καθιερωμένο φαντασμαγορικό show παρουσίασε η αγαπημένη δημοσιογράφος & παρουσιάστρια του MAD TV, Ιλένια Williams.

Εκπρόσωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της μόδας, της παρουσίασης, fashion bloggers όπως η  Nefeli Georgala, μία από τις πιο γνωστές και επιδραστικές Ελληνίδες fashion bloggers με το Bynefandnat.com, έδωσαν το «παρών» και καταχειροκρότησαν τις δημιουργίες.

Και για όσους έχασαν το μεγάλο Fashion & Beauty event…. ο φακός των υπερταλαντούχων σπουδαστών Φωτογραφίας, θα σας μεταφέρει στο κλίμα με το exclusive υλικό που εξασφάλισε για εσάς!

 Χορηγοί Εκδήλωσης: MAKE UP FOR EVER, Sephora, BIOSHEV professional, ΤuVunu

Χορηγοί Επικοινωνίας: MAD TV, MAD RADIO 106.2, QUEEN.gr, BY NEF & NAT

Διαφήμιση
Διαφήμιση