HomeΚΡΗΤΗΗ τέχνη και η κρίση σε μια σχέση διαλεκτική

Η τέχνη και η κρίση σε μια σχέση διαλεκτική

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι κοινή παραδοχή ότι η τέχνη και η κρίση έχουν σχέση διαλεκτική !  Μια σχέση που πυροδοτεί  όπως αποδεικνύεται την καλλιτεχνική ανησυχία – την έμπνευση και τη διάθεση για προσφορά , που ευτυχώς δεν εφησυχάζει σε χαλεπούς καιρούς.

Μια παράσταση της σχολής χορού «DANCE PROJECT»  της κ. Τζορμπατζάκη Χαρούλας στο ξενοδοχείο Elounda Beach, αποτέλεσε μόνο την αφορμή για την συγκέντρωση τροφίμων καθώς και ειδών καθημερινής χρήσης, που διατέθηκαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Νικολάου.

koinoniko-pantopoleio2

Η ιστορία του μικρού Μόγλη -που μεγάλωνε με τους λύκους στην ινδική ζούγκλα με τη βοήθεια της αρκούδας Μπαλού και του μαύρου πάνθηρα Μπαγκίρα- που στις μέρες μας από  παραμύθι για μικρά παιδιά,  έγινε μια σκληρή πραγματικότητα, αποτέλεσε την έμπνευση και την αφορμή για την διοργάνωση της ετήσιας παράστασης της συγκεκριμένης σχολής , δίνοντας παράλληλα το έναυσμα σε δεκάδες συμπολίτες να προσφέρουν ανιδιοτελώς τρόφιμα μακράς διαρκείας σε οικογένειες που καθημερινά δοκιμάζονται.

Η προσφορά, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως δήλωσε η υπεύθυνη της σχολής, η οποία κατά την παράδοση των τροφίμων, ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της πόλης για την συνδρομή τους , προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διήμερη εκδήλωση ( 25- 26/6) χορού και προσφοράς.

Παρούσα στην παραλαβή των τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίου Νικολάου η αρμόδια επί των οικονομικών Αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, η οποία αφού ευχαρίστησε την υπεύθυνη της σχολής κ.κ. Χαρούλα Τζορμπατζάκη, καθώς και την δασκάλα χορού κ. Μιχαέλα Κοκολάκη,  ευχήθηκε μακροημέρευση στην σχολή, έμπνευση και δημιουργικότητα σε καθηγητές και σπουδαστές, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε τόσο στην παράσταση της σχολής που κέρδισε τις καλύτερες κριτικές -όπως ανέφερε- από το σύνολο των παρευρισκομένων  αλλά  και στην ευγενική προσφορά ειδών που θα καλύψουν στο εξής μέρος των μηνιαίων αναγκών των ωφελουμένων στην συγκεκριμένη δομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση