HomeHL-CultureΚινητοποιήσεις εργαζομένων στο Ελληνικό Φεστιβάλ: Δεν έγιναν παραστάσεις

Κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Ελληνικό Φεστιβάλ: Δεν έγιναν παραστάσεις

Δυσαρέσκεια κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόσμος υπήρχε στους χώρους της Πειραιώς 260 το Σάββατο το βράδυ, ωστόσο οι παραστάσεις δεν έγιναν, αφού το Σωματείο Εργαζομένων του Ελληνικού Φεστιβάλ προχώρησε σε στάση εργασίας. Το ίδιο και για το κοινό που βρέθηκε στους χώρους του Μικρού Χρηματιστηρίου.

Μόνο η παράσταση της Επιδαύρου πραγματοποιήθηκε κανονικά και αυτή του Ρομέο Καστελούτσι, που όμως ήταν στη Στέγη και υποστηρίχθηκε από τους, εκεί, εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων της Ελληνικό Φεστιβάλ ζητούν, μεταξύ άλλων, την πληρωμή τους για εργασία νυχτερινές ώρες και Κυριακές, την καταβολή των ήδη δεδουλευμένων και λύση με την εκκρεμότητα των συμβασιούχων.

Οι εργαζόμενοι του Φεστιβάλ επικρίνουν τη διοίκηση που αρνήθηκε να εμφανιστεί το Σάββατο στους χώρους της Πειραιώς, αλλά την ίδια ώρα παρακολουθούσε την παράσταση του Ρομέο Καστελλούτσι.

Ωστόσο, ο Ιταλός καλλιτέχνης, μετά το τέλος της παράστασής του, δέχτηκε να διαβαστεί στο κοινό η ανακοίνωση των εργαζομένων του Φεστιβάλ.

Παράλληλα, όσων αφορά στη δυσαρέσκεια του κοινού, το Σωματείο απαντά πως είχε ανακοινώσει στη Διοίκηση την κινητοποίηση από τις 26 Ιουνίου, χωρίς αυτή να ενημερώσει το κοινό του Φεστιβάλ.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση