HomeΕΛΛΑΔΑΦυγόποινος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Ηλεία

Φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Ηλεία

Τον βρήκαν στην Αμαλιάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα αναζητούσαν έναν 34χρονο Έλληνα μετά την καταδίκη του με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αλλά στην Αμαλιάδα τον βρήκαν τελικά οι άνδρες της Ασφαλείας Ήλιδας.

Ο φυγόποινος υποβλήθηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, που έδωσε εντολή να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή.

*** Σε όλα παράνομος ήταν ένας 47χρονος φυγόποινος που συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας! Σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις (!) καταδικαστικές αποφάσεις, τρεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών και αυθαιρέτων με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 8.800 ευρώ.

*** Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 60χρονου Έλληνα, που συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση