HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions Κνωσός

Αλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions Κνωσός

Πρόεδρος η Μαίρη Ζηνόζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ξενοδοχείο Creta Beach σε μια πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε η αλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ για το έτος 2017-2018, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ παρουσία των μελών και φίλων της Λέσχης.

Η απερχόμενη πρόεδρος  L.Ρίτα Χατζηδάκη παρέδωσε την σκυτάλη της ηγεσίας της Λέσχης στην εκλεγμένη πρόεδρο L. Μαίρη Ζηνόζη.

lesxh-knoso-lions-1

Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν η L. Αθηνά Μπουρλώτου, ενώ το τελετουργικό παράδοσης- παραλαβής τέλεσε ο L. Μανώλης Σαμώλης PDG.

Η τελετή ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων της απερχόμενης Προέδρου L. Ρίτας Χατζηδάκη και η οποία ευχαρίστησε την Εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε για την ευγενική χορηγία της.

lesxh-knoso-lions-3

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία της νέας προέδρου  L. Μαίρης Ζηνόζη, η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της νέας Λαιονικής χρονιάς, μεταξύ άλλων, ανέφερε τον βασικό στόχο που είναι η διενέργεια δωρεάν προληπτικού ελέγχου της λειτουργίας της όρασης σε μικρά παιδιά και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς με το φορητό διαθλασίμετρο που αγόρασε η Λέσχη και κάλεσε όλους  να βοηθήσουν  για την επίτευξή του.

Η Λέσχη ευχαριστεί θερμά όλους τους καλεσμένους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση