HomeHL-WorldΤουλάχιστον 28 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας

Τουλάχιστον 28 τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κλαμπ στο Αρκάνσας

Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στο Αρκάνσας των ΗΠΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλά άτομα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τουλάχιστον 28 άτομα τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών αγνώστων, οι οποίοι πιστεύεται ότι ήταν θαμώνες του κλαμπ  Power Ultra Lounge στο Λιτλ Ροκ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 25 από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από σφαίρες ενώ οι άλλοι τρεις χτύπησαν κατά την προσπάθειά τους να βγουν από το νυχτερινό κλαμπ, την ώρα που είχε φρακάρει η είσοδο από τον κόσμο.

club-1arkansas

Μετά το συμβάν δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη, αφού οι δράστες φρόντισαν να διαφύγουν μέσα στον πανικό, ωστόσο η αστυνομία δήλωσε ότι υπάρχουν ύποπτοι.

Μέσω twitter η αστυνομία ανέφερε δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ένοπλος να μπήκε στο κλαμπ και να άρχισε να πυροβολεί. Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι ξέσπασε διαμάχη και ένας από τους θαμώνες άνοιξε πυρ.

police-tweeter

https://www.youtube.com/watch?v=TJ7zTkdxEl4
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση