HomeΕΛΛΑΔΑΜανιάτης: Χρειαζόμαστε restart, νέο κόμμα, με επικεφαλής από τη βάση

Μανιάτης: Χρειαζόμαστε restart, νέο κόμμα, με επικεφαλής από τη βάση

Συνέδριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Στο Συνέδριό μας θα διαμορφώσουμε την πολιτική και προγραμματική μας πρόταση για τις επόμενες εκλογές που όσο πιο σύντομα γίνουν, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Απευθυνόμαστε στο 25% της κοινωνίας» υποστήριξε ο Γιάννης Μανιάτης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Ως επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας το καλοκαίρι του 2015, διαμορφώσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που σήμερα έχει διευρυνθεί. Σήμερα, χρειαζόμαστε ένα restart, ένα νέο κόμμα, με επικεφαλής που θα εκλεγεί από τη βάση, την κοινωνία και τους πολίτες, με ανοιχτή διαδικασία από και προς όλους» προσέθεσε.

«Όλα μέχρι το τέλος του 2017. Προτείνω εδώ και 2 χρόνια την επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης με νέο κόμμα που θα υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα και κινήσεις» ολοκλήρωσε το σκεπτικό του.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη το νέο κόμμα πρέπει να εκλέξει θεσμικά ισχυρά πολιτικά όργανα. Μια νέα Προοδευτική Παράταξη, με λαϊκό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα διεκδικήσει τη 2η θέση στις επόμενες εκλογές. «Τώρα είναι η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση