HomeHL-SportsΕκπλήρωσαν… όνειρο ζωής οι νέοι του ΟΦΗ

Εκπλήρωσαν… όνειρο ζωής οι νέοι του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλευράκης και Παναγιώτου μίλησαν για την… προαγωγή τους στην πρώτη ομάδα

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψαν Βαγγέλης Πλευράκης και Γιώργος Παναγιώτου και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι ενθουσιασμένοι.

Οι δύο νεαροί παίκτες που προέρχονται από την Κ19 έκαναν λόγο στις πρώτες δηλώσεις τους για «όνειρο ζωής», ευχαριστώντας όσους τους βοήθησαν στην ποδοσφαιρική πορεία τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ: «“Ονειρο ζωής” χαρακτηρίζουν οι δυο πιτσιρικάδες της Κ19 του ΟΦΗ, το μεγάλο βήμα που έκαναν να υπογράψουν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΟΦΗ.

Ο 19χρονος μέσος Βαγγέλης Πλευράκης (4-4-1998) και ο 20 χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παναγιώτου (28-3-1997), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Ο Βαγγέλης Πλευράκης, ο οποίος έχει περάσει από όλη τη βαθμίδα των υποδομών του ΟΦΗ (Κ15,Κ17,Κ19) στην δήλωση του αναφέρει: “Είναι μεγάλη στιγμή για μένα Είναι ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, μικρό παιδί. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου που με στήριξαν. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω”.

Ο Γιάννης Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις υποδομές του Εργοτελη, αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και ακολούθησε ο ΟΦΗ.

Όπως τονίζει “είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου. Τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει και τον ΟΦΗ που μου δίνει την ευκαιρία”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση