HomeΚΡΗΤΗΕλεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου: “Eκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…”

Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου: “Eκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…”

Μια οφειλόμενη απάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δική τους απάντηση σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει για το Μόλο στα Λινοπεράματα, δίνουν οι “Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου” στη Δημοτική Αρχή.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσαν:

“Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, θέλοντας να θολώσει τα νερά και να αποσείσει από πάνω της τις ευθύνες μιας τουλάχιστον ελλειμματικής διαχείρισης στο θέμα που προέκυψε με το μόλο στα Λινοπεράματα, πετάει ως συνήθως «τη μπάλα στην εξέδρα».

Για την ταμπακιέρα ούτε λέξη: Γενικόλογες, υποκριτικές επικλήσεις στην ενότητα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινωνίας με τακτικές στρεψοδικίας. Η αμείλικτη πραγματικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις καταδεικνύει τα εξής:

1.Οι «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου» παρουσίασαν επίσημα έγγραφα, που αποδεικνύουν, ότι η δημοτική αρχή αδράνησε επί ένα μήνα, χάνοντας την προθεσμία υποβολής ένστασης στο σχέδιο του ΟΛΗ. Άρα οι μετέπειτα κορώνες, μόνο ως «πιστολιές στον αέρα», για τα μάτια του κόσμου μπορούν να εκληφθούν.

2.Ο εκπρόσωπος της παράταξής μας στη διαπαραταξιακή επιτροπή, καθώς και άλλοι, δεν ενημερώθηκαν, ούτε καλέστηκαν στην τριμερή συνάντηση στην περιφέρεια, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017.

3.Ο επικεφαλής της δημοτικής μας ομάδας Γενναράκης Μανόλης συμμετείχε στην συνάντηση αυτή αυτόβουλα, δίχως να έχει προσκληθεί.

Οι «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου» δηλώνουν:

1.Η ενότητα για το θέμα των Λινοπεραμάτων στο Μαλεβίζι είναι δεδομένη και δεν επηρεάζεται από τις αστοχίες της δημοτικής αρχής, ούτε από τα φάλτσα που σαλπίζει.

2.Η ενότητα σμιλεύεται στη βάση της αλήθειας, της αυτοκριτικής και της πράξης.

3.Η αλαζονεία της εξουσίας και η έπαρση αποτελούν κακό σύμβουλο, με τελικό θύμα τα συμφέροντα των δημοτών.

4.Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει για την αλήθεια στο επίσημο έγγραφο που επισυνάπτεται. (Δήμος Μαλεβιζίου αρ. πρωτ. 8907 από 17 Μαΐου 2017)

5.Οι «Ελεύθερο Δημότες Μαλεβιζίου» προσπαθούν με αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούν στο ρόλο που τους έταξε η κοινωνία: Θα ασκούν κριτική, θα αποκαλύπτουν τα κακώς κείμενα και θα συμβάλουν με όρους συνέπειας λόγων και έργων και με προτάσεις, στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Τέλος, στη διαχείριση του όλου θέματος από το δήμο, ταιριάζει –εντελώς καλοπροαίρετα- η ρήση: «μπορεί να έχεις χρυσή καρδιά, την ίδια όμως έχει και ένα καλοβρασμένο αυγό»… , που σημαίνει, ότι οι προθέσεις, -εάν υποθέσουμε ότι είναι αγαθές-, δεν αρκούν”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση