HomeHL-LifestyleΗ Μπριζίτ Μακρόν ευχαρίστησε εταιρεία για τα προεδρικά … μποξεράκια!

Η Μπριζίτ Μακρόν ευχαρίστησε εταιρεία για τα προεδρικά … μποξεράκια!

Περισσότερα από 600 like απέσπασε η ανάρτηση της ευχαριστήριας επιστολής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την ημέρα που ο Εμμανουέλ Μακρόν εξελέγη πρόεδρος η δημοτικότητά του έχει εκτοξευτεί στα ύψη και η «Macronmania» είναι ο νέος όρος που εφευρέθηκε για να αποτυπώσει την αγάπη των Γάλλων στον νέο ένοικο του Ελιζέ.

Πρόσφατα, η γαλλική εταιρεία εσωρούχων και μαγιό Pullin, γνωστή για τα πολύχρωμα μποξεράκια της, απέστειλε στον Μακρόν μερικά μοντέρνα μποξεράκια από την νέα της συλλογή, χωρίς όμως να περιμένει ότι θα λάβει απάντηση από το μέγαρο των Ηλυσίων.

Η ίδια, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, που έχει στελεχώσει το δικό της γραφείο στο ισόγειο του προεδρικού μεγάρου, προς έκπληξη όλων, έστειλε ιδιόχειρη ευχαριστήρια επιστολή στην Pullin για το δώρο στον σύζυγό της.

«Εγώ και ο σύζυγός μου σας ευχαριστούμε πολύ για την αποστολή των εκλεκτών προϊόντων της εταιρείας σας. Με εγκαρδιότητα, Μπριζίτ Μακρόν», αναφέρει η επιστολή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Οι υπεύθυνοι της Pullin ενθουσιασμένοι για την άμεση ανταπόκριση που βρήκε η ενέργειά τους από την σύζυγο του Γάλλου προέδρου ανάρτησαν την Παρασκευή την ευχαριστήρια επιστολή στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και στο Instagram.

epistolh

Μέχρι σήμερα η επιστολή της Μπριζίτ Μακρόν έχει αποσπάσει 600 like από τους χρήστες, που χάρηκαν με την προσέγγισή της ενώ η εταιρεία στην λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει πως αισθάνεται υπερηφάνεια και τιμή για την προσοχή που της έδωσε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. «Αισθανόμαστε χαρά στην ιδέα να φανταζόμαστε τα εσώρουχά μας κάτω από το κοστούμι του προέδρου», καταλήγει η ανάρτηση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση