HomeHL-GreeceΑδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε υπνοδωμάτιο

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε υπνοδωμάτιο

Νέο σοκ στο Μενίδι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής του Μενιδίου για την χρήση όπλων, και το πρόσφατο περιστατικό με την 14χρονη που κινδύνεψε από σφαίρα που πέρασε ξυστά από το κεφάλι της μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας ενός νεαρού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή τoυ ANT1 περιέγραψε πως μία ακόμα αδέσποτη σφαίρα μπήκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν το παιδί του και καρφώθηκε 30 εκατοστά από το κεφάλι του πριν εξοστρακιστεί και γίνει χίλια κομμάτια.

Ειδικότερα, έδειξε την ακριβή πορεία της σφαίρας, η οποία αφού διαπέρασε την τέντα, πέρασε στο υπνοδωμάτιο, χτύπησε κορνίζα και στη συνέχεια στον τοίχο δίπλα στο κεφάλι του γιου του μάρτυρα. Στη συνέχεια, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε στην ντουλάπα πριν γίνει κομμάτια.

«Βολίδα δεν βρέθηκε, διαλύθηκε, ήταν ευθεία η βολή», τονίζει ο μάρτυρας σημειώνοντας ότι κάποιος πυροβόλησε «για χαβαλέ». Όπως πάντως εξηγεί αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το σπίτι του γίνεται στόχος, και απόδειξη αυτού αποτελούν οι τρύπες στις μπαλκονόπορτές του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση