Τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους στον Άγιο Νικόλαο, «ποντάροντας» στην ευαισθησία των Κρητικών και το αυξημένο αίσθημα προσφοράς. Ο λόγος για ομάδα απατεώνων που τα τελευταία 24ωρα κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου και μοιράζει … κουπόνια, με το αζημίωτο φυσικά, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ηρακλείου.

Το θράσος τους ήταν τέτοιο, που δεν δίστασαν να εμφανιστούν ακόμη και στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Νικολάου κάνοντας και εκεί κρούση για την … ενίσχυση των αναξιοπαθούντων και πρωτίστως της δικής τους τσέπης!

Τη σχετική καταγγελία έκανε η ίδια η δημοτική αρχή του Αγίου Νικολάου, προειδοποιώντας τους πολίτες να μην υποκύπτουν στις αιτιάσεις των επιτηδείων που συνεχίζουν τις κρούσεις τους όχι μόνο στους δρόμους αλλά και στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής.

Μάλιστα, πολίτες και επαγγελματίες καλούνταν αν αντιληφθούν ανάλογη πρακτική να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Αιτημάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου στο τηλέφωνο : 28413 -40110 ή με την Αστυνομία  στο «100».

Διαφήμιση
Διαφήμιση