HomeΕΛΛΑΔΑΑπόπειρα βιασμού μέρα – μεσημέρι

Απόπειρα βιασμού μέρα – μεσημέρι

Επιχείρησε να τη βιάσει σε ένα στενό δρομάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται μια 30χρονη Ελληνίδα που εργάζεται στην Σκιάθο, καθώς δέχθηκε επίθεση μέρα- μεσημέρι από έναν άγνωστο ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει σε ένα στενό δρομάκι της συνοικίας Αγία Τριάδα, ενώ επέστρεφε από το πρωινό της μπάνιο στην παραλία Κοχύλι!

Ο δράστης προσπέρασε την 30χρονη ενώ κατευθυνόταν προς το δωμάτιό της στις 10 το πρωί της Παρασκευής, αλλά ξαφνικά στράφηκε και τη χτύπησε στο πρόσωπο ρίχνοντάς την στο έδαφος απέναντι από το Κέντρο Υγείας της περιοχής! Στη συνέχεια, έπεσε πάνω της προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει με σκοπό να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Ο επίδοξος βιαστής φοβήθηκε, καθώς άρχισαν να ανοίγουν τα παράθυρα και οι κάτοικοι της περιοχής να βγαίνουν στα μπαλκόνια κι έτσι εγκατέλειψε τα σχέδιά του και το έβαλε στα πόδια. Η ταραγμένη γυναίκα μπήκε στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και τον αυχένα και δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού περιμένουν να συνέλθει από τον κλονισμό που υπέστη, για να δώσει την περιγραφή του δράστη.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση