HomeHL-9Έλουσε την προϊσταμένη του ΠΑΓΝΗ με… καφέ επειδή τον έκοψε από αποκλειστικό

Έλουσε την προϊσταμένη του ΠΑΓΝΗ με… καφέ επειδή τον έκοψε από αποκλειστικό

Τί λέει ο διοικητής του νοσοκομείου, Γ. Τασσόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκδίκηση, λένε, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, μόνο στην περίπτωση ενός αποκλειστικού νοσοκόμου του ΠΑΓΝΗ είναι ένας καφές που «λούζεσαι» κρύος!

Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο αποκλειστικός νοσοκόμος που δούλευε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο να εκδικηθεί την προϊσταμένη της νοσηλευτικής του νοσοκομείου επειδή εκείνη τον «έκοψε» από τις λίστες εξαιτίας κακής συμπεριφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος νοσοκόμος μόλις έμαθε ότι θα έμενε χωρίς δουλειά αγόρασε έναν παγωμένο καφέ και τον… έριξε στην προϊσταμένη που πήρε αυτή την απόφαση.

«Καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές»

Καταδικάζει την συγκεκριμένη συμπεριφορά ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος ο οποίος σε επικοινωνία με το cretapost ανέφερε πως θα πρέπει να υπάρχει και ποινική τιμωρία.

«Καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή βίας ασκείται στο προσωπικό του νοσοκομείου – ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διασώστες – ενώ θα πρέπει να υπάρχει και ποινική τιμωρία. Εμείς πάνω απ’ όλα κοιτάμε τον ασθενή. Αν υπάρχουν καταγγελίες για κακές συμπεριφορές από συνοδούς ή αποκλειστικούς που δεν υπακούουν στους κανόνες του νοσοκομείου τότε οφείλουμε να το κοιτάξουμε και αν το διαπιστώσουμε να διαγραφούν από τις λίστες», επεσήμανε στο cretapost, ο κ. Τασσόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση