HomeΕΛΛΑΔΑΚορίτσια 16 και 17 ετών διακινούσαν χασίς στην Πέλλα!

Κορίτσια 16 και 17 ετών διακινούσαν χασίς στην Πέλλα!

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας προκάλεσε σοκ η αποκάλυψη ότι δυο ανήλικες Ελληνίδες εμπλέκονταν σε υπόθεση διακίνησης κάνναβης σε περιοχές της Πέλλας, μαζί με έναν 23χρονο επίσης Έλληνα ο οποίος κατοικεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Αρχικά, με στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε μια 16χρονη που κινούνταν ύποπτα σε περιοχή της Πέλλας και, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο, στην κατοχή της βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,1 γραμμαρίων. Η ανήλικη συνελήφθη και στην πορεία της έρευνας παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί νωρίτερα τα ναρκωτικά από μια 17χρονη και τον 23χρονο φίλο της.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε άλλη περιοχή της Πέλλας και συνελήφθη, αλλά σε έρευνα στο σπίτι του 23χρονου στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν άλλα 489 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά! Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση