HomeΚΡΗΤΗΑποφάσεις για διαβούλευση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αποφάσεις για διαβούλευση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δείτε τα θέματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεδρίασε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ηρακλείου. Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα να θέσουν σε δημόσια διαβούλευση για δέκα (10) ημέρες με ενδιαφερόμενους πολίτες τα θέματα:

  • Μελέτη αναθεώρησης της Παλιάς Πόλης – με τροποποιήσεις από ενστάσεις-και επεμβάσεις επί των οδών Μαλικούτη και Ιδομενέως.
  • Μονοδρομήσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης του Ηρακλείου. Ψηφίστηκε ομόφωνα από την επιτροπή η μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του κόμβου στη συμβολή των οδών Πετράκη, Φραγκάκη, Μεσσαράς και Λ. 62 Μαρτύρων.
  • Δημιουργία προσωρινής στάσης λεωφορείου στην οδό Αγίου Μηνά.

Έγκριση νέων γραμμών αστικού ΚΤΕΛ για την πόλη του Ηρακλείου. Η επιτροπή γνωμοδότησε θετικά για την έγκριση των δυο λεωφορειακών γραμμών. Η πρώτη γραμμή (κόκκινη γραμμή) θα έχει αφετηρία και τέρμα το λιμάνι του Ηρακλείου και θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: Λιμάνι – Λ. Εθνικής Αντιστάσεως – Λ.  Ικάρου – Αστόρια – Λ. Δικαιοσύνης — 1821 – Πλατεία Κορνάρου – Έβανς (μεγάλη) – Λ. Πλαστήρα – Πολιτιστικό Κέντρο – Χανιώπορτα – Λ.  Καλοκαιρινού – Γιαμαλάκη – Μιτσοτάκη – Ενετικό Λιμάνι – ΟΛΗ – Λιμάνι. Η δεύτερη γραμμή (πράσινη γραμμή) θα έχει αφετηρία και τέρμα το Παγκρήτιο Στάδιο και θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: Παγκρήτιο Στάδιο – Καράβολας – Τάλως – «Μητέρα» – Αρχ. Μακαρίου – Λ. Καλοκαιρινού – Αγίου Μηνά – Πλατεία  Κορνάρου – Αβέρωφ – Αστόρια – Λ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση