HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη ο ρασοφόρος που ασελγούσε σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Συνελήφθη ο ρασοφόρος που ασελγούσε σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η καταγγελία φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα του προ ημερών μέσα σε λεωφορείο, προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των αρχών οι οποίες κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες ενώ μια ακόμη γυναίκα ηλικίας 48 ετών τον κατήγγειλε στην αστυνομία για ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο κατηγορούμενος, ντυμένος σαν μοναχός, προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου – όπως κατήγγειλε η ίδια – να της δωρίσει θρησκευτικά είδη.

Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να «δραπετεύσει» από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

Ο άντρας εντοπίσθηκε τελικά χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, όπως επίσης ρούχα κληρικού και μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

parapolitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση