HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Καλύτερη η πρόταση του Άρη, έμεινα για οικογενειακούς λόγους»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Καλύτερη η πρόταση του Άρη, έμεινα για οικογενειακούς λόγους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξήγησε τους λόγους που προτίμησε να παραμείνει στο Ηράκλειο

Στο τιμόνι του ΟΦΗ και για τα επόμενα τρία χρόνια θα βρίσκεται ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρά το έντονο… φλερτ από Κέρκυρα και Άρη.

Ο προπονητής των Κρητικών εξήγησε την απόφασή του, σημειώνοντας ότι η πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη, αλλά προτίμησε να μείνει στο Ηράκλειο για οικογενειακούς λόγους.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι Θοδωρής Καρυπίδης και Παύλος Μυροφορίδης μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη και ευχήθηκε οι δύο ομάδες να βρεθούν αντίπαλες στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μεταξύ άλλων στον «Αrena FM»: «Συνεχίζω στον ΟΦΗ. Ένα μήνα πριν μου είπαν τι σκέφτονται. Ήθελα κάποιες εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, να είναι όλοι πληρωμένοι και που αφορούν στην οργάνωση και μου έδωσαν εν λευκώ την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Να δημιουργήσω μια ομάδα από την αρχή.

30/6 τελείωνε το συμβόλαιό μου, άργησε η απάντηση του ΟΦΗ σε αυτά που είχα ζητήσει, συζητούσα και με άλλες ομάδες. Συμφώνησα σχεδόν με μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας, την Κέρκυρα, αλλά δεν πήγα.

Συζήτησα και με τον Άρη. Ο κύριος Καρυπίδης μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση, καλύτερη από αυτήν του ΟΦΗ, αλλά για οικογενειακούς λόγους έμεινα στην Κρήτη. Ευχαριστώ τον κύριο Καρυπίδη. Δεν υπάρχει κάτι, άλλο.

Άκουσα να λένε ότι εγώ εκμεταλλεύτηκα την πρόταση του Άρη για να πάρω καλύτερη πρόταση από τον ΟΦΗ κάτι που δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικογενειακοί οι λόγοι που έμεινα στον ΟΦΗ.

Η πρόταση του Άρη ήταν κοντά στην πρόταση της Σούπερ Λίγκας, αλλά πάνω από όλα είναι η οικογένεια. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου.

Έχω άριστη σχέση με τον Μυροφορίδη. Εύχομαι στην επόμενη σεζόν που θα είμαστε αντίπαλοι να βγούνε στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ και ο Άρης.

Ο Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να ανεβάσει την ομάδα και εμπιστεύεται απόλυτα τον Μυροφορίδη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση